top of page

BOKA

FÖRELÄSNING - KONSULT - SAMTAL

FÖRELÄSNING

Föreläsningen Stjärnglans eller stjärnfall utgår från boken med samma namn och den ställer en fråga. Vad är det som kommer ut på andra sidan skolsystemet? Är det flygfärdiga elever med en tro på sig själva och vad de kan åstadkomma eller är det skavda och vingklippta elever?

Ni kan förvänta er en hjärtlig, inspirerande och närvarande föreläsning om hur vi med bland annat individutveckling och relationellt arbete kan vara avgörande för elevens nutid och individens framtid.

KONSULT

En enskild punktinsats eller ett längre projekt? Med över 20 års erfarenhet som lärare, rektor samt skolutvecklare ställer jag upp i alla frågor, situationer och ärenden där jag kan tänkas bidra till utveckling av din viktiga verksamhet.

Ni kan förvänta er ett helhjärtat engagemang i alla typer av skolrelaterade frågor.

SAMTAL

Ibland kan behovet av samtal uppstå. För att få reflektera, för att få bearbeta, för att få en klapp på axeln eller kanske för att hitta sitt varför. Jag erbjuder coachande samtal där vi tillsammans och under avslappnade former och total prestigelöshet hittar en väg framåt eller bara ut ur stunden.

Du kan förvänta dig att jag kommer att se stjärnan i dig och göra allt för att du ska bli den bästa möjliga versionen av dig själv. 

Är du intresserad av att sy ihop något intressant? Låt oss ta ett samtal och se vart vi landar. Framåt och vidare!

bottom of page