top of page

STJÄRNGLANS ELLER STJÄRNFALL

Lassbo_Stjärnglans eller stjärnfall_133x210_edited.jpg

INFORMATION

Antal sidor: 287

Format: 210 x 133 mm

Danskt band, mjuk pärm med flikar

BESKRIVNING

Boken Stjärnglans eller stjärnfall är en bok som vänder sig till de som arbetar med barn och ungdomar men som precis alla har glädje av att läsa, inte minst föräldrar. Den inspirerar och medvetandegör kring ämnen avgörande för elevens nutid och individens framtid.

Stjärnglans eller stjärnfall ställer redan med sin titel en viktig och kritisk fråga. I vilket skick är individen som kommer ut på andra sidan skolsystemet? Har den tillit till sig själv och vad den kan åstadkomma eller är den skavd och vingklippt?

Frågan är avgörande för den enskilde individens möjlighet till framgång och välmående och utfallet beror på hur skolan som institution fungerar och hur de som arbetar där agerar. Tanken är att skolan ska vara vitaliserande och utvecklande men som det är idag tappar alldeles för många elever kraft längs vägen. De drabbas av den successiva nedknackningen.

Stjärnglans eller stjärnfall är att likna vid en självbiografisk fackbok och med sin berättelse visar författaren på hur avgörande det är att få barn och ungdomar att tro på sig själva och sin potential samt hur det med individutveckling och goda relationer går att nå framgång i detta viktiga arbete.

 

 

 

SIGNERING ELLER PERSONLIG HÄLSNING

Önskas signering av boken eller kanske en personlig hälsning till dig eller någon annan, skriv ett meddelande i kundkorgen eller skicka ett kompletterande mejl till jimmy@safstrom.se så ordnar vi det!

PRIS INKLUSIVE MOMS

Safstrom.se 275 kr

Adlibris 302 kr

Bokus 299 kr

MÄNGDRABATT

I webshopen finns bokpaket om 5, 10, 15 och 20 exemplar att beställa.

De två mindre bokpaketen ger 10% rabatt medan de två större ger 20% rabatt. 

OMDÖMEN

Nedan några kommentarer om boken Stjärnglans eller stjärnfall. Fler omdömen här.

Linda, grundskollärare

“Något så unikt som en riktig bladvändare om mitt eget skrå!” Humor, tips, erfarenheter, hjärta, sårbarhet och anekdoter berättade i en skön och avslappnad ton. Feelgood! TACK!!

Sandra, förälder

“En underbar bok! Den behandlar viktiga ämnen som behöver uppmärksammas. Välskriven, intressant och tankeväckande även om man inte arbetar i skolans värld. Jimmy bjuder på en härlig blandning av funderingar, fakta och trevliga anekdoter.
Som förälder blir jag oerhört berörd av många avsnitt i boken och ofta satt jag med tårar i ögonen medan jag läste. Tack för att du förgyllde mina tågresor och myskvällar med din bok!”

Agneta Sjödin, programledare

“En väldigt viktig och bra bok av Jimmy! Med den här boken visar han på hur viktigt det är att få barn och ungdomar att tro på sig själva.”

Thomas, gymnasielärare

“Jimmy bjuder in till en gemenskap som jag aldrig vill lämna. Stort tack för denna bok som jag tror kommer bli vääldigt viktig för vääldigt många.”

Adina, grundskollärare

“Den tätaste bok jag någonsin läst. Varje rad var väl avvägd och boken tog mig ut på en lärorik resa som jag inte ville skulle ta slut. Det gjorde den inte heller för den fortsätter i mitt eget klassrum. Stort tack till författaren som avväpnande och ödmjukt delade med sig av sina upp- och nedgångar!”

Linda (hämtat från Boktipset)

“En bok jag önskar att alla läser för den är en investering i både sig själv och sin omgivning! Den lyfter så viktiga ämnen för vår möjlighet till växande och välmående och den gör det på ett väldigt vackert, underhållande och ödmjukt sätt. En perfekt present till dig själv och de du känner.”
bottom of page