top of page
omslag bakgrund.jpg

STJÄRNGLANS ELLER STJÄRNFALL

OMDÖMEN

Några vackra läsares kommentarer om boken Stjärnglans eller stjärnfall.

Linda, grundskollärare

“Något så unikt som en riktig bladvändare om mitt eget skrå!” Humor, tips, erfarenheter, hjärta, sårbarhet och anekdoter berättade i en skön och avslappnad ton. Feelgood! TACK!!

Sandra, förälder

“En underbar bok! Den behandlar viktiga ämnen som behöver uppmärksammas. Välskriven, intressant och tankeväckande även om man inte arbetar i skolans värld. Jimmy bjuder på en härlig blandning av funderingar, fakta och trevliga anekdoter.
Som förälder blir jag oerhört berörd av många avsnitt i boken och ofta satt jag med tårar i ögonen medan jag läste. Tack för att du förgyllde mina tågresor och myskvällar med din bok!”

Agneta Sjödin, programledare

“En väldigt viktig och bra bok av Jimmy! Med den här boken visar han på hur viktigt det är att få barn och ungdomar att tro på sig själva.”

Sanna (hämtat från Bokus)

“En storslagen och mänsklig bok som jag tog till mitt hjärta.
Låt den vila och läs den sedan igen för
där finns så mycket nyttigt och tänkvärt
att ta in.
Jag blev hoppfull och glad i själen av att läsa denna bok så ge bort den till alla du känner och börja med de som arbetar inom skola för som boken berättar är det där vi behöver börja bygga.”

Minna (hämtat från Boktipset)

“En otroligt välskriven och läsvärd bok som jag rekommenderar alla jag känner att läsa. För ju fler som läser den desto bättre. Visst den är skriven åt skolhållet men den handlar om hur vi kan göra och tänka för att alla ska få möjlighet att både utvecklas och må bra. Elever såväl som alla andra samhällsmedborgare. Tack för en helt fantastisk bok.”

Mikael, lärare

“Bokens innehåll och språk fångade mig från första sidan. Den gick ut starkt men lyckades ändå med att bli bättre och bättre för varje kapitel. Kort sammanfattat en intressant, tankeväckande, äkta och väldigt väldigt viktig bok värd högsta möjliga betyg.”

Linda (hämtat från Boktipset)

“En bok jag önskar att alla läser för den är en investering i både sig själv och sin omgivning! Den lyfter så viktiga ämnen för vår möjlighet till växande och välmående och den gör det på ett väldigt vackert, underhållande och ödmjukt sätt. En perfekt present till dig själv och de du känner.”

Adina, grundskollärare

“Den tätaste bok jag någonsin läst. Varje rad var väl avvägd och boken tog mig ut på en lärorik resa som jag inte ville skulle ta slut. Det gjorde den inte heller för den fortsätter i mitt eget klassrum. Stort tack till författaren som avväpnande och ödmjukt delade med sig av sina upp- och nedgångar!”

Kent, skolledare

“Den här boken startade processer och tankar kring viktiga utvecklingsområden som fått stå tillbaka. Som individen bakom eleven, kärnan i allting.”

Sabina, kurator

“Obligatorisk läsning för alla som arbetar med barn och ungdomar! Även föräldrar!”

Anna (hämtat från Bokus)

“Precis såhär! En viktig bok jag hoppas att så många som möjligt kommer att läsa för den kommer att lyfta både läsaren och dess omgivning. Den handlar mycket om viktiga saker som borde vara självklara i mötet/arbetet med andra människor men som vi ofta missar eller glömmer bort. Boken är tät och tydlig men på samma gång lättläst, prestigelös och väldigt hjärtlig. Läs!”

Thomas, gymnasielärare

“Jimmy bjuder in till en gemenskap som jag aldrig vill lämna. Stort tack för denna bok som jag tror kommer bli vääldigt viktig för vääldigt många.”

Viktor (hämtat från Bokus)

“Jag hade tänkt ta ett avsnitt åt gången men kunde inte lägga ifrån mig boken! Sträckläste. Ska läsa om den nu mer noggrant. Ett tips, gör dig redo med postitlappar och penna. Finns sååååå mycket som är värt att notera!”

Kicki (hämtat från Boktipset)

“Jag fick tips av en lärarkollega att köpa boken och jag borde ha varit förberedd men jag golvades direkt. Författarens sätt att dela med sig av sina insikter och erfarenheter träffade mig som en rak höger. Kanske var det för att allting i boken kändes så rätt och viktigt men det är så lätt att man glömmer bort med tiden. Jag rekommenderar verkligen ALLA att läsa boken!”

Curre, pensionär

Vilken fantastisk bok!
Jag blev väldigt berörd och tagen av sättet att berätta, förmedla, inspirera och gripa tag i viktiga ämnen. Och då har jag aldrig arbetat inom skolan värld. Boken behandlar ämnens som lika väl kan användas inom andra ledarskap i företag, föreningsliv m.m.
Det kändes som att läsa en oerhört bra roman med känslan av att man inte ville den skulle ta slut och saknaden var stor när den väl tog slut. Jag vill ha mer!
bottom of page